Отримай відповідь: що зараз із судном, яке вийшло із зерном із порту Одеси

Отримай відповідь: що зараз із судном, яке вийшло із зерном із порту Одеси.

Отримай відповідь: що зараз із судном, яке вийшло із зерном із порту Одеси. Фото: facebook.com/navy.mil.gov.ua

Події
02 серпня 2022 13:27

Судно RAZONI, яке вийшло з Одеси з українським зерном 1 серпня, досягло Румунії. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на спікера Одеської ОВА Сергія Братчука.

Так, воно успішно пройшло коридор і вже близько 21:00 має прибути до Стамбула, де його проінспектують та відправлять далі. Відстежувати рух Razoni можна за цим посиланням.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Уздовж берега Одеської області судно супроводжувало протимінний буксир. Рух вантажних кораблів має бути лише у світлий час доби.

У портах Одеської області на сьогодні є підтвердження з технічної готовності близько 15 суден, два фіналізуються. Далі йде двосторонній рух, у тому числі про підхід суден для завантаження. Як повідомив перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький, в ефірі національного марафону "Єдині новини" насамперед ми націлені на перевезення зернових культур: кукурудзи, пшениці, ячменю, а потім – ще й олійних культур та продуктів переробки.

Обмежень за кількістю судів, які можуть курсувати, немає. Однак є подані заявки та узгоджений графік – все має відбуватися згідно з ним.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах