Отримай відповідь: скільки допомоги від партнерів отримала Одеська область за рік

Отримай відповідь: скільки допомоги від партнерів отримала Одеська область за рік.

Отримай відповідь: скільки допомоги від партнерів отримала Одеська область за рік. Фото: on.od.ua

Події
13 сiчня 2023 17:17

З моменту повномасштабного вторгнення Росії в Україну місцевій владі Одеси вдалося залучити 16,4 мільйона євро допомоги від міжнародних донорів. Про це 12 січня у Media Center Ukraine Odesa розповів заступник одеського міського голови Сергій Тетюхін.

Так, упродовж 2022 року мерія отримала допомогу у вигляді вантажів від 16 країн світу. Це 5438 тонн вантажів, більш ніж 4000 з яких продовольство. Основну частину гуманітарки надала організація World Center Kitchen та Швейцарське бюро гуманітарної допомоги.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також було доставлено 52 одиниці техніки – 17 пасажирських автобусів, 12 машин швидкої допомоги, 10 пікапів, три позашляховики, три автомобільні вежі, дві пожежно-рятувальні машини, два рятувальні човни, вантажівка, причіп та сміттєвоз.

Також у 2022 році Одеса отримала 247 генераторів. За кошти німців закупили 50 генераторів. Окрім цього Одеса має 17 потужних генераторів, які встановлюються на котельні міста. Вісім котелень забезпечені безперебійним постачанням – це 399 багатоквартирних будинків на 70 тисяч населення. Ще є шість генераторів середньої потужності та 224 малої потужності – для пунктів незламності, поліції та інших підрозділів.

За кошти ООН відремонтували два бомбосховища на вулицях Спиридонівській та Пантелеймонівській.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах