Отримай відповідь: скільки разів в Одесі звучала повітряна тривога під час війни

Отримай відповідь: скільки разів в Одесі звучала повітряна тривога під час війни.

Отримай відповідь: скільки разів в Одесі звучала повітряна тривога під час війни. Фото: rivnepost.rv.ua

Події
26 травня 2022 09:25

Одесити та мешканці Одеської області з початку вторгнення Росії в Україну чули повітряну тривогу 182 рази. Інформація станом на 24 травня. Про це повідомляє Vgorode.

При цьому загальна тривалість тривог становила 6 днів 19 годин 39 хвилин.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За кількістю тривог із усіх областей України Одеська посідає 15 місце. А сусідня Миколаївська область знаходиться на 11 місці (194 тривоги 9 днів 16 годин 51 хвилина).

Найгірше справи в Луганській області, яка на першому місці. Там тривога триває вже понад 53 дні, хоча сирена звучала лише двічі.

Скільки разів в Одесі лунала повітряна тривога під час війниСкільки разів в Одесі лунала повітряна тривога під час війни



Нагадуємо про те, що робити, якщо у вас не працює сирена. Городян просять повідомляти про погане сповіщення до місцевих органів самоврядування. Мерія оперативно виправлятиме недоліки. Також із цією проблемою можна дзвонити на номер 1535. Зазначимо, що наші журналісти отримують сотні повідомлень із питанням, куди звернутися, якщо не чутно сирен. При цьому в мерії зазначають, що сирени включаються в районі, в якому можливе попадання снаряда. І щойно небезпека проходить – оповіщення відключається чи входить у тому районі, де є небезпека.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах