Отруїлися чадним газом: на Одещині дідусь із онуком загинули через генератор

Отруїлися чадним газом: на Одещині дідусь із онуком загинули через генератор.

Отруїлися чадним газом: на Одещині дідусь із онуком загинули через генератор. Фото ілюстративне: avtoblog.ua

Події
27 листопада 2022 12:49

У селі Лиманка Одеської області дідусь із онуком загинули від отруєння чадним газом через використання генератора в гаражі.

Як повідомили у пресслужбі Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, 25 листопада о 15:19 до них надійшло повідомлення про те, що у дворі приватного будинку в Одеському районі в гаражі виявили двох непритомних потерпілих.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформацію.

На місце одразу ж направили лікарську бригаду з п'ятої підстанції Екстреної медичної допомоги. Через сім із половиною хвилин після надходження виклику на лінію "103" бригада медиків уже прибула за вказаною адресою, де її зустріли представники охоронної фірми і родичі постраждалих.

Оглянувши на місці події тіла 14-річного підлітка та 77-річного чоловіка, медики, на жаль, констатували смерть, яка настала за кілька годин до прибуття швидкої допомоги.

Також у Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф зазначили, що інформація, яка з'явилася в деяких ЗМІ та Telegram-каналах, про те, що бригада швидкої допомоги прибула на місце виклику за годину, не відповідає дійсності, оскільки норматив прибуття бригади на критичні виклики не може перевищувати десять хвилин, а на екстрені виклики – 20 хвилин.

"Вся наша система Єдиної Оперативної Диспетчерської служби повністю автоматизована, і кожна секунда від прийому заявки до закінчення обслуговування адреса бригадою медиків записується та автоматично відображається на системах мониторингу диспетчерів прийому та напрямку... Центр ЕМД та МК висловлює співчуття родичам загиблих та в черговий раз наголошуємо на важливості доотримання правил технічної безпеки при користування пічним опаленням та роботою з генераторами", – йдеться у повідомленні медиків.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах