Під Одесою легковий автомобіль врізався в дерево: одна людина загинула, друга – у тяжкому стані

Під Одесою легковий автомобіль врізався в дерево: одна людина загинула, друга – у тяжкому стані.

Під Одесою легковий автомобіль врізався в дерево: одна людина загинула, друга – у тяжкому стані. Фото: od.npu.gov.ua

Події
03 грудня 2022 22:27

Сьогодні близько 13:00 на вулиці Дружби у селі Великий Дальник Біляївського району Одеської області сталася смертельна ДТП. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

За попередньою інформацією, 42-річний водій легкового автомобіля Toyota Camry не впорався з керуванням на закругленій ділянці дороги і виїхав за межі проїжджої частини, де допустив зіткнення з деревом. Окрім водія, у салоні авто був 37-річний пасажир. Внаслідок ДТП один чоловік загинув від отриманих травм на місці, другого – у тяжкому стані доправили до лікарні.

Під Одесою легковий автомобіль врізався в дерево: одна людина загинула, друга – у тяжкому стані.Під Одесою легковий автомобіль врізався в дерево: одна людина загинула, друга – у тяжкому стані. Фото: od.npu.gov.ua

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

На місці події працювали співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП в Одеській області та відділення поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 2.

Під Одесою легковий автомобіль врізався в дерево: одна людина загинула, друга – у тяжкому стані.Під Одесою легковий автомобіль врізався в дерево: одна людина загинула, друга – у тяжкому стані. Фото: od.npu.gov.ua

Поліцейські внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого") Кримінального кодексу України. У рамках виробництва призначено низку експертиз. Наразі триває слідство.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах