Під сигнали тривоги: як минула ніч в Одесі та області сьогодні

Під сигнали тривоги: як минула ніч в Одесі та області сьогодні.

Під сигнали тривоги: як минула ніч в Одесі та області сьогодні. Фото: facebook.com/28brigade

Події
25 травня 2022 08:12

Ніч з 24 на 25 травня в Одесі та Одеській області, незважаючи на сигнали повітряної тривоги, пройшла без обстрілу. Сили оборони продовжують виконувати поставлені бойові завдання, постійно вдосконалюючи систему нашої оборони. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на спікера Одеської ОВА Сергія Братчука.

Одеса та Одеська область, як і раніше, є об'єктами атак інформаційно-психологічних спецоперацій РФ. У зв'язку з цим Братчук вкотре закликав жителів регіону не вестись на фейки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: facebook.com/sergey.bratchuk

Також спікер Одеської ОВА нагадав, що з 25 травня, у місті та області набуває чинності новий режим комендантського часу. Тепер комендантська година починатиметься з 23:00 і закінчуватиметься наступного дня о 05:00.

У регіоні постійно проводиться контрдиверсійна робота, результатом якої є затримання певного кола осіб, причетність яких до диверсійно-розвідувальної роботи та співпраці з ворогом перевіряється.

Як повідомили в ОК "Південь", СБУ викрила мешканця регіону, який відкрито проводив проросійську пропаганду у соціальних мережах. У своїх постах затриманий дискредитував ЗСУ та відкрито підтримував криваву війну, яку Росія веде проти України. Прибічнику сепаратизму оголосили про підозру у скоєнні злочину. В умовах війни таким зрадникам загрожує довічне ув'язнення.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах