Підриватимуть снаряди: яка обстановка в Одесі та області сьогодні

Підриватимуть снаряди: яка обстановка в Одесі та області сьогодні

Підриватимуть снаряди: яка обстановка в Одесі та області сьогодні

Події
09 сiчня 2023 08:02

Ніч з 8 на 9 січня в Одесі та Одеській області пройшла без сигналів повітряної тривоги та без обстрілів. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Ситуація в Одеському регіоні повністю контрольована. При цьому ймовірність завдання ракетних ударів і атак дронами-камікадзе залишається і залишатиметься до закінчення війни, нашої Перемоги та настання світу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Напередодні чергові судна вирушили з портів Одеської області до Азії, Європи та Африки в рамках зернової ініціативи.



Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

Представник ОВА закликав громадян не нехтувати сигналами повітряної тривоги, менше гуляти чорноморським узбережжям та пляжами Одеси і тим більше не купатися. Нагадаємо, що на сьогодні на Одещині оголосили штормове попередження. Тому мінно-вибухова небезпека зросла. Учора до берегів Одещини знову прибило міну.

Знову знайшли два стоміліметрові артилерійські снаряди часом Другої Світової війни за межами міста Подільськ. Їх знищать сьогодні у спеціальному місці.

Станом на 8 січня на бойовому чергуванні в Чорному морі перебувають два ворожі кораблі, проте ракетоносії поки що відсутні.

Негода могла завадити РФ якнайшвидше підготувати ракетну атаку з моря. Як розповіла 8 січня в ефірі телемарафону "Єдині новини" начальниця об'єднаного координаційного центру Сил оборони Півдня Наталя Гуменюк, серед причин, чому російська армія утрималася від масованого ракетного обстрілу на Різдво, військова назвала також необхідність узяти паузу, щоб провести аналіз своїх наявних сил та потужностей і спланувати подальші дії. Складна ситуація як на сході, так і на півдні для них змушує керівництво шукати інші способи. Можливо, розроблялася якась нова тактика, зокрема й щодо комбінованого застосування такої далекобійної зброї, як ракети, "Шахеди".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах