Підтримував окупацію України: на Одещині викрили пенсіонера-любителя "російського світу"

Підтримував окупацію України: на Одещині викрили пенсіонера-любителя "російського світу".

Підтримував окупацію України: на Одещині викрили пенсіонера-любителя "російського світу". Фото ілюстративне: facebook.com/gunp.odessa

Події
25 серпня 2022 20:16

На Одещині затримали ще одного прихильника "російського світу". Про це повідомляє пресслужба Нацполіції в Одеській області.

Так, 69-річний житель Білгорода-Дністровського публікував у заблокованій в Україні російській соціальній мережі "Однокласники" контент, у якому відкрито підтримував злочинні рішення та дії РФ та її збройних сил щодо України.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Зокрема, фігурант заперечував збройну агресію Росії проти України, підтримував окупацію українських територій та ганьбив людей, які виступали проти країни-агресора.

Під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури поліцейські повідомили чоловіку про підозру у скоєнні кримінального злочину, передбаченого частиною першою статті 111-1 ("Колобораційна діяльність") Кримінального кодексу України. За перехід на бік ворога за умов воєнного стану любителю " російського світу " загрожує позбавлення волі терміном від дванадцяти до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна або без такої.

Нагадаємо, нещодавно в Одесі затримали уродженця Росії, який у забороненій в Україні соціальній мережі відкрито вітав окупацію українських міст та сіл, публічно підтримував так звану спецоперацію РФ та називав правильними дії загарбників в Україні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах