П'яні водії і дитина, що загубилася: одеські патрульні відзвітували за добу

Одеські патрульні відзвітували за добу.

Одеські патрульні відзвітували за добу. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
22 червня 2022 12:27

Минулої доби патрульні поліцейські Одеси обробили 909 викликів. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на спікера Патрульної поліції на Одещині Аллу Марченко.

Також правоохоронці затримали 11 порушників комендантської години, перевірили 57 підозрілих осіб та зупинили 11 п'яних водіїв.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

П'яний антирекорд поставив водій авто Nissan, якого зупинили на вулиці Семена Палія. Драггер показав результат 2, 70 проміле алкоголю у крові.

На другому місці опинився водій Mercedes, якого зупинили у Суворовському районі. Драггер показав результат 2, 22 проміле алкоголю у крові. Він намагався дати хабар копам. На порушника склали адіністративні матеріали та передали слідчим.

На третьому місці водій автомобіля Toyota, що влаштував ДТП на вулиці Левітана. Драггер показав результат 1, 51 проміле алкоголю в крові, що в сім з половиною разів більше за норму.

На вулиці Давида Ойстраха сталася аварія. Водій машини Hyundai зіштовхнувся із мото. Постраждав водій двоколісного.

А на вулиці Заболотного сталася пожежа. Патрульні побачили, що горить електрощитова та за допомогою вогнегасника допомогли ліквідувати пожежу.

21 червня на Чорноморському Козацтві водій мопеда намагався втекти від патрульних тротуарами. Причому він їхав із пасажиром. Правоохоронці зупинили його на вулиці Атамана Головатого. Як виявилось, хлопець неповнолітній і не мав документів на транспортний засіб. Батьків викликали на місце та склали на них адмінматеріали.

Також вчора патрульні поліцейські повернули додому хлопчика, що загубився. Дитина грала на дитячому майданчику біля Вимпела і не злякалася, коли не знайшла свого старшого брата. Хлопчик пішов у магазин, де попросив допомоги. Саме туди й викликали поліцію. Батьків розшукали та склали на них адмінпротоколи.

Відео: facebook.com/odesapolice

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах