П'яні водії та можливі диверсанти: звіт одеських патрульних за добу

П'яні водії та можливі диверсанти: звіт одеських патрульних за добу.

П'яні водії та можливі диверсанти: звіт одеських патрульних за добу. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
18 травня 2022 11:01

Протягом доби, з 17 по 18 травня, в Одесі було багато затримань. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на спікера Патрульної поліції на Одещині Аллу Марченко.

Усього за добу патрульним надійшло 801 повідомлення на виклик. Патрульні перевірили 43 підозрілих осіб та затримали семеро порушників комендантської години. Також копи зупинили 11 п'яних водіїв.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Серед водіїв-п'яниць антилідером став водій автомобіля Toyota, якого зупинили на вулиці Святослава Ріхтера. У його крові виявили 1,79 проміле алкоголю. На другому місці водій автомобіля Volkswagen у Приморському районі. У його крові виявили 1,57 проміле алкоголю.

На третьому місці опинився водій Honda, якого зупинили на вулиці Пирогівській. У його крові виявили 1,37 проміле алкоголю.

За добу затримали дві особи, які можуть бути причетні до співпраці з ворогом. Один з них знімав на відеореєстратор роботу блокпоста, а в його телефоні виявили безліч проросійських телеграм-каналів. У салоні його авто знайшли телескопічний палицю. Чоловіка передали СБУ.

17 травня на вулиці Бочарова під час перевірки документів та речей чоловіка у нього знайшли пакети з марихуаною. Його передали слідчим.

Також у поліції зазначили, що в Україні заборонено міняти чи закривати номерні знаки авто. За це загрожує штраф, виправні роботи або вилучення машини.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах