Податкова: у мешканців Одеської області зростають доходи

Податкова: у мешканців Одеської області зростають прибутки.

Податкова: у мешканців Одеської області зростають прибутки. Фото: freepik.com

Події
08 лютого 2023 16:15

З початку 2023 року платники податків Одеської області сплатили 1,5 мільярда гривень ПДФО. Про це повідомили у Головному управлінні ДПС в Одеській області.

Так, за січень поточного року платники Одеської області сплатили податки на доходи фізичних осіб на 436,9, або на 40,2 відсотка більше за показник січня 2022 року.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Із загальної суми сплати до держбюджету сплатили 322,5 мільйона гривень. А до бюджетів громад Одеського регіону – 1,2 мільярда гривень.

Податкова: у мешканців Одеської області зростають прибутки.Податкова: у мешканців Одеської області зростають прибутки. Фото: facebook.com/TaxUkraine/photos

Нагадаємо, що на Одещині два інспектори податкової служби наживалися на хабарах. За даними слідства, податківці налагодили злочинну схему систематичного отримання хабарів від підприємців, яким видавали довідки про відсутність заборгованості із платежів для подальшої участі у тендерах. За одну довідку суб'єкти господарювання передавали інспекторам від 1 500 до 3 000 гривень. Кошти фігуранти отримували як готівкою, і на банківські картки.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах