Подробиці затримання з вибухом на селищі Котовського: постраждали троє людей

Подробиці затримання з вибухом на селищі Котовського: постраждали троє людей.

Подробиці затримання з вибухом на селищі Котовського: постраждали троє людей. Фото: 24tv.ua

Події
03 червня 2022 10:25

З'явилися подробиці вчорашнього затримання чоловіка на селищі Котовського в Одесі, за якого вибухнула граната. Постраждали троє оперативників внутрішньої безпеки. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу Нацполіції Одеської області.

Так, усе почалося з того, що правоохоронці встановили причетність 27-річного харків'янина та його 29-річної співмешканки – мешканки Луганщини – до незаконних угод зі зброєю. Вони задокументували факт продажу фігурантами автомата Калашникова, магазину до нього, набоїв калібру 5,45, а також гранат РГД-5 та Ф-1.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Але побачивши поліцейських, чоловік спробував втекти. А коли оперативники його схопили, він дістав з кишені гранату, що здетонувала.

Внаслідок вибуху троє оперативників отримали осколкові поранення. Вони потрапили до лікарні із травмами різних ступенів. На щастя, їх життю нічого не загрожує.

Незважаючи на це, поплічників затримали після проведення чергової угоди зі зброєю на суму 29 000 гривень. У зловмисника при собі було незаповнене посвідчення із зображенням герба РФ та ще одна граната. Їх відправили до СІЗО.

Відео: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах