Подвійна трагедія: на Одещині чоловік повісився після загибелі подруги

Подвійна трагедія: на Одещині чоловік повісився після загибелі подруги.

Подвійна трагедія: на Одещині чоловік повісився після загибелі подруги. Фото: depositphotos.com

Події
24 червня 2022 22:25

На Одещині поліцейські розслідують обставини загибелі 32-річного чоловіка, якого сьогодні знайшли повішеним у лісосмузі. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на прес-службу ГУНП в Одеській області.

За словами матері загиблого, він був засмучений звісткою про смерть подруги. Батьки намагалися не залишати сина одного, проте він за першої ж нагоди втік з дому і наклав на себе руки на тому ж місці, де наклала на себе руки дівчина.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб знати найважливішу інформацію.

Слідів насильницької смерті на тілі небіжчика не виявили. На місці працювали слідчо-оперативна група та медичні експерти. Попередньо слідчі кваліфікували цю подію за частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України з позначкою "Самогубство". Наразі триває слідство.

Нагадаємо, вчора вранці правоохоронці виявили повішеною в лісосмузі 17-річну Патало Олену, яку з 22 червня розшукували як зниклу. Слідів насильницької смерті на тілі загиблої не виявили. Відомо, що дівчина була сиротою. Її виховували бабуся з дідусем. За словами опікунів, останнім часом у них із онукою часто виникали конфлікти через її дружбу з дорослим чоловіком. З останнім дівчина бачилася ввечері напередодні трагедії. Перед розставанням вона сказала йому, що прямує додому.

Загибель дівчини слідчі також попередньо кваліфікували як самогубство.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах