Понад 20 ворожих "Калібрів" у Чорному морі: як минула ніч в Одесі та області сьогодні

Понад 20 ворожих "Калібрів" у Чорному морі: як минула ніч в Одесі та області сьогодні.

Понад 20 ворожих "Калібрів" у Чорному морі: як минула ніч в Одесі та області сьогодні. Фото: Марії Чекарьової/Vgorode

Події
10 вересня 2022 08:54

Ніч із 9 на 10 вересня в Одесі та Одеській області пройшла без сигналів повітряної тривоги та без обстрілів. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Сили оборони продовжують виконувати поставлені бойові завдання. Область працює над тиловим забезпеченням ЗСУ та підготовкою до опалювального сезону.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Я чудово розумію, що кількість терористичних атак з боку російських окупантів (передусім ракетних, авіаційних) може зрости навіть у рази. Ворог загнаний у кут, тому, будь ласка, дотримуйтесь правил поведінки під час сигналу повітряної тривоги і, будь ласка, якщо ви знаходитесь на відкритих майданчиках, не допускайте великого скупчення людей", – закликав громадян представник Одеської ОВА.

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

На південному напрямку наша авіація протягом доби завдала семи ударів по ворожих позиціях, а ракетно-артилерійські підрозділи виконали понад 330 вогневих завдань, зокрема по районах зосередження озброєння та техніки, понтонної переправи та мостів. За підтвердженими результатами, російська армія скоротилася на 75 окупантів, дев'ять танків, дві гаубиці "Мста-Б" та вісім одиниць автобронетехніки. Також у Бериславському районі Херсонської області ЗСУ знищили склад боєприпасів у Біляївці та поромну переправу в районі Львового.

Відео: facebook.com/okPivden

За даними Оперативного командування "Південь", на бойовому чергуванні в Чорному морі вздовж кримського узбережжя знаходяться три надводних носії високоточної зброї сумарним залпом 24 крилаті ракети морського базування "Калібр".

Імовірність завдання ракетних ударів залишається високою. Також не втрачає своєї актуальності мінна небезпека в морі та на одеському узбережжі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах