Пошуки зниклого на ставку та вибухонебезпечна знахідка: як минула доба в одеських рятувальників (оновлено)

Пошуки зниклого на ставку та вибухонебезпечна знахідка: як минула доба в одеських рятувальників.

Пошуки зниклого на ставку та вибухонебезпечна знахідка: як минула доба в одеських рятувальників. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
26 червня 2022 13:01

За добу, з 25 по 26 червня, в Одеському регіоні гасили 16 пожеж, дві з яких спалахнули у нашому місті. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Головне управління ДСНС в Одеській області. 

В області продовжуються підпали сухої трави. За останню добу рятувальники 11 разів виїжджали на ліквідацію таких спалахів. Загальна площа підпаленої рослинності становила 0,476 га.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі . Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Упродовж доби рятувальники тричі виїжджали на допомогу населенню. За межами міста Березівка вони допомогли підвезти технічну воду, а у Білгороді-Дністровському на вулиці Військової слави відчинили двері квартири, господарка якої не могла самостійно відчинити замок. Також допомога щодо відкриття дверей знадобилася на вулиці Івана Франка в Одесі. Там власник замкненої квартири впав на підлогу і не міг самостійно підвестися.

Не обійшлось і без подій на воді. У селі Новоселівка Роздільнянського району під час відпочинку на ставку зник чоловік 1988 року народження. Станом на ранок 26 червня зниклого ще не знайшли. Продовжуються пошуки.

ОНОВЛЕНО: Вдень 26 червня, обстеживши п'ять тисяч квадратних метрів ставка, водолази врешті-решт виявили тіло 34-річного потопельника.

У Білгород-Дністровському районі, за межами села Миколаївка-Новоросійська, виявили вибухонебезпечний предмет часів Другої світової війни – артснаряд 76-міліметрового калібру. Вилучити та знищити небезпечну знахідку планують 27 червня.

Надзвичайних ситуацій протягом доби не виникало. До ліквідації наслідків вибухів та обстрілів підрозділи Головного управління ДСНС не залучалися.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах