Посилення контрдиверсійної роботи та ракетоносці в морі: як минула ніч в Одесі та області сьогодні

Посилення контрдиверсійної роботи та ракетоносці у морі: як минула ніч в Одесі та області сьогодні.

Посилення контрдиверсійної роботи та ракетоносці у морі: як минула ніч в Одесі та області сьогодні. Фото: facebook.com/28brigade

Події
11 липня 2022 07:59

Ніч із 10 на 11 липня в Одесі та області пройшла без обстрілів. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на речника Одеської обласної військової адміністрації Сергія Братчука.

По всій Україні, зокрема й на Одещині, посилено контрдиверсійну роботу. Братчук зазначив, що про подробиці цієї роботи повідомлять згодом, оскільки є особи, які підозрюються у причетності до диверсійно-розвідувальних груп ворога.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: facebook.com/sergey.bratchuk

Імовірність завдання ракетних ударів залишається дуже високою. У зв'язку з цим речник Одеської обласної військової адміністрації вкотре закликав громадян не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

У Генштабі ЗСУ повідомили, що в акваторії Чорного та Азовського морів корабельне угруповання противника зосереджує основні зусилля на ураженні важливих об'єктів військової та цивільної інфраструктури крилатими ракетами, блокуванні дій сил та засобів Військово-Морських Сил та Державної прикордонної служби України.

За даними Оперативного командування "Південь", станом на ніч з 10 на 11 липня кількість десантних кораблів ворога в штормовому Чорному морі зменшилася до двох, а в готовності до завдання ракетних ударів залишаються два ракетоносці з 16 "Калібрами" на борту.

Відео: facebook.com/okPivden

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах