Повітряна тривога і вкидання про наступ на південь України: як пройшла перша ніч 2023 року в Одесі та області

Повітряна тривога і вкидання про наступ на південь України: як пройшла перша ніч 2023 року в Одесі та області.

Повітряна тривога і вкидання про наступ на південь України: як пройшла перша ніч 2023 року в Одесі та області. Фото: facebook.com/28brigade

Події
01 сiчня 2023 10:07

Вночі з 31 грудня на 1 січня в Одесі й Одеській області лунав сигнал тривоги, проте обстрілу не було. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Наразі ситуація у регіоні повністю контрольована. Сили оборони виконують усі поставлені завдання.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Ворог намагається розганяти чергові фейки про наступ на південь України, зокрема, на Одеський регіон. Так, у соцмережах публікують відео, на якому видно колони танків і бойової техніки, які нібито рухаються у південному напрямку. Сергій Братчук повідомив, що це відео зняли у Білорусі на початку 2022-го року та нагадав громадянам про важливість дотримання інформаційної гігієни.

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

Зазначимо, що у новорічну ніч на території Одеси й Одеської області не було масових заходів, а комендантська година діяла, як і зазвичай, з 23:00 до 05:00. На охорону правопорядку в нашому регіоні в ніч із 31 грудня на 1 січня заступили посилені наряди поліції, які перед заступленням на службу пройшли інструктаж.

Через заборону продажу і використання піротехнічних засобів в умовах воєнного стану цей Новий рік Одеса зустріла без традиційних салютів, натомість під гімн України, з патріотичним настроєм та вірою у швидку Перемогу.

Відео: Телеграм-канал "Підслухано Одеса"

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах