Пожежа в торгових павільйонах і смертельна ДТП: як минула доба в одеських рятувальників

Пожежа у торгових павільйонах і смертельна ДТП: як минула доба в одеських рятувальників.

Пожежа у торгових павільйонах і смертельна ДТП: як минула доба в одеських рятувальників. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
15 сiчня 2023 14:25

За добу, з 14 по 15 січня, в Одеському регіоні гасили сім пожеж, одна з яких спалахнула в нашому місті. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Надзвичайних ситуацій протягом минулої доби в нашому регіоні не було. На ліквідацію наслідків вибухів та обстрілів підрозділи ДСНС не залучалися.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

14 січня о 13:13 до Служби порятунку надійшло повідомлення про задимлення на першому поверсі чотириповерхового будинку у Приморському районі Одеси, на вулиці Академічна. Прибувши на місце, рятувальники виявили, що у приміщенні кухні служби доставки "СушиСет" спалахнула побутова техніка. О 13:25 пожежу локалізували, а о 13:28 – повністю ліквідували на загальній площі чотири квадратні метри. Ймовірно, спалах стався через аварійний режим роботи фритюрниці. Для боротьби з полум'ям від ДСНС залучали п'ять одиниць техніки і 22 рятувальники. Наразі встановлюються збитки. На щастя, обійшлося без загиблих та постраждалих.

Ще одна пожежа спалахнула вранці 15 січня у селищі міського типу Авангард Одеського району. Повідомлення про загоряння надійшло до Служби порятунку о 05:49. На місці рятувальники встановили, що відкритим полум'ям горять два торгові павільйони на вулиці Базова.

Відео: facebook.com/DSNSODE

Підрозділи ДСНС працювали за підвищеним номером виклику. Вогонь було складно загасити через тісне розташування торгових павільйонів, велике пожежне навантаження і швидке розповсюдження полум'я. Пожежу вдалося локалізувати о 06:32, а о 06:49 займання, загальна площа якого становила близько 80 квадратних метрів, повністю ліквідували.

  • Пожежа в торгових павільйонах і смертельна ДТП: як минула доба в одеських рятувальників фото
  • Пожежа в торгових павільйонах і смертельна ДТП: як минула доба в одеських рятувальників фото 1
  • Пожежа в торгових павільйонах і смертельна ДТП: як минула доба в одеських рятувальників фото 2
  • Пожежа в торгових павільйонах і смертельна ДТП: як минула доба в одеських рятувальників фото 3
  • Пожежа в торгових павільйонах і смертельна ДТП: як минула доба в одеських рятувальників фото 4
  • Пожежа в торгових павільйонах і смертельна ДТП: як минула доба в одеських рятувальників фото 5
  • Пожежа в торгових павільйонах і смертельна ДТП: як минула доба в одеських рятувальників фото 6
  • Пожежа в торгових павільйонах і смертельна ДТП: як минула доба в одеських рятувальників фото 7

Пожежа в торгових павільйонах і смертельна ДТП: як минула доба в одеських рятувальників фото

Фото: facebook.com/DSNSODE

Для гасіння пожежі від ДСНС задіяли 12 одиниць техніки і 53 рятувальники. Внаслідок займання ніхто не загинув і не постраждав. Наразі встановлюються причина пожежі, збитки та подробиці події.

Протягом доби рятувальники один раз виїжджали на вилучення і знищення вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни: за межами села Знам'янка Березівського району вони підірвали артснаряд 82-міліметрового калібру.

Також представники ДСНС мали один виїзд на ДТП. Так, 14 січня о 22:35 за межами села Маяки Одеського району, на 34-му кілометрі автотраси Одеса – Рені зіткнулися два вантажні автомобілі. Внаслідок аварії 27-річний водій однієї з фур загинув, а 26-річний громадянин, який був за кермом другої вантажівки, потрапив до лікарні з травмами. Рятувальники вилучили тіло загиблого водія з кабіни вантажного автомобіля та передали його правоохоронцям.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах