Президента Одеської обласної федерації боксу оголосили у розшук

Президента Одеської обласної федерації боксу оголосили у розшук.

Президента Одеської обласної федерації боксу оголосили у розшук. Фото: bessarabiainform.com

Події
14 червня 2022 21:20

Халід Мусаєв, якого сьогодні оголосили у розшук, виявився президентом Одеської обласної федерації боксу. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Бессарабію INFORM.

Так, Халід Мусаєв із 2019 року є президентом Федерації боксу Одеської області. За даними ЗМІ, офіційно Мусаєв бізнесмен, зокрема, раніше володів одеським авторинком "Куяльник". Неформально його називали лідером етнічного чеченського угруповання.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, під час досудового розслідування слідчі Нацполіції встановили, що Халід Абдулвах 1966 року народження, за попередньою змовою з групою осіб, створив злочинну організацію з міжрегіональними зв'язками, яка "діяла" на території Одеси та області.

Фігуранти вбивали на замовлення, викрадали людей, вимагали гроші, займалися збутом наркотиків та контрабандою зброї. Наразі організатору підписали підозру та оголосили у розшук. Водночас, поліцейські з'ясували, що ватажок банди співпрацював з російськими окупантами і вживав заходів щодо зміни меж території України.

Президенту Одеської обласної федерації боксу загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах