Приревнував до дівчини: в Одесі хлопець завдав товаришеві ножового поранення

Приревнув до дівчини: в Одесі хлопець завдав товаришеві ножового поранення.

Приревнув до дівчини: в Одесі хлопець завдав товаришеві ножового поранення. Фото: od.npu.gov.ua

Події
23 червня 2022 20:32

В Одесі правоохоронці затримали 21-річного хлопця, який завдав ровеснику ножового поранення, бо приревнував його до своєї дівчини. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на ГУНП в Одеській області.

Інцидент трапився у квартирі зловмисника на вулиці Штильовій. Конфлікт розгорівся під час застілля, після того, як подруга фігуранта повідомила йому, що їхній спільний товариш до неї залицявся.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Деякий час чоловіки лаялися. Потім потерпілий штовхнув правопорушника та попрямував до себе додому, проте господар квартири наздогнав його та вдарив ножем.

В Одесі хлопець завдав товаришеві ножового поранення.В Одесі хлопець завдав товаришеві ножового поранення. Фото: od.npu.gov.ua

Про те, що сталося, правоохоронцям і лікарям швидкої допомоги повідомив охоронець багатоповерхівки. Постраждалого, який лежав на підлозі сходового майданчика, госпіталізували з ножовим пораненням черевної порожнини.

Щодо зловмисника, то його затримали за місцем проживання. Свою провину молодик заперечувати не став. Він зізнався, що причиною конфлікту стали залицяння товариша до його дівчини.

Відео: od.npu.gov.ua

Дії порушника слідчі поліції під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси кваліфікували за першою статтею 121 Кримінального кодексу України. За навмисне завдання важких тілесних ушкоджень фігуранту загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі. Наразі триває слідство.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах