Росіяни завдали ракетного удару по об'єкту критичної інфраструктури на Одещині

Росіяни завдали ракетного удару по об'єкту критичної інфраструктури на Одещині.

Росіяни завдали ракетного удару по об'єкту критичної інфраструктури на Одещині. Фото ілюстративне: freeradio.com.ua

Події
14 сiчня 2023 20:36

Під час масованого ракетного удару 14 січня одна з ракет влучила в об'єкт критичної інфраструктури Одеської області. Про це повідомив начальник Одеської ОВА Максим Марченко.

Внаслідок обстрілу в нашому регіоні є пошкодження, проте, на щастя, обійшлося без постраждалих.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За інформацією начальника Одеської районної військової адміністрації Юрія Крука, є прильот в одній із громад району та влучання уламків від збитих ракет по об'єктах транспортної інфраструктури, які працюють у рамках зернової угоди.

В Оперативному командуванні "Південь" повідомили, що під час масованої ракетної атаки ворог, застосувавши стратегічну авіацію з ракетами типу Х-101 та ракетоносії в Чорному морі, споряджені "Калібрами", передбачувано спрямовував удари по об'єктах критичної інфраструктури. У зоні відповідальності Оперативного командування "Південь" такі об'єкти постраждали у Вінницькій та Одеській областях. Загиблих та поранених немає.

Ще десять ракет на півдні збили сили протиповітряної оборони: чотири знищили на Одещині, а ще по три – у Миколаївській та Вінницькій областях.

Нагадаємо, 14 січня близько 16:00 РФ завдала ракетного удару по дев'ятиповерховому житловому будинку в Дніпрі. Станом на 19:40 відомо про близько 60 постраждалих, серед яких 12 дітей.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах