СБУ порушила кримінальну справу проти одеського благодійного фонду "Корпорація монстрів"

СБУ порушила кримінальну справу проти одеського благодійного фонду "Корпорація монстрів".

СБУ порушила кримінальну справу проти одеського благодійного фонду "Корпорація монстрів". Фото: facebook.com/korporaciya.monstrov.odessa

Події
04 червня 2022 16:52

СБУ відкрила кримінальне провадження проти одеського благодійного фонду "Корпорація монстрів". Про це повідомляє Vgorode з посиланням на засновника та директора фонду Катерину Ножевнікову.

Про відкриття справи у СБУ Ножевнікова вперше почула ще два тижні тому. На той момент ці чутки здалися їй маренням, проте вчора цю інформацію підтвердило ще одне джерело.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

СБУ відкрила кримінальне провадження проти "Корпорації монстрів".СБУ відкрила кримінальне провадження проти "Корпорації монстрів". Скриншот: facebook.com/katherine.nozhevnikova

Очільниця організації зазначила, що все це відбувається, незважаючи на те, що вже два тижні у фонді на її запрошення працює аудит Міністерства оборони, якому надано доступ до документів з даними про те, кому і що передавала "Корпорація монстрів". Також Ножевнікова пропонувала доступ до цієї інформації ОК "Південь" та ВМС.

За словами Ножевнікової, фонд за вісім років роботи жодного разу не давав нікому приводу сумніватися у своїй роботі та відданості Україні. Також засновниця фонду додала, що на допити викликають хлопців-військових з метою з'ясувати, хто і як працює з волонтерами та фондами.

"Сумно, і трохи соромно за те, що відбувається... Офіційно запрошую всі зацікавлені служби – двері відчинені. Приходьте... Готова проходити будь-які перевірки, внутрішні, зустрічні і так далі (навіть вважаю це за потрібну справу), але просто так бруднити своє ім'я та ім'я фонду не дам", –  підсумувала Ножевнікова.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах