Шукали зниклого на Дунаї чоловіка і знищили артснаряд: як минула доба в одеських рятувальників (оновлено)

Шукали зниклого на Дунаї чоловіка і знищили артснаряд: як минула доба в одеських рятувальників.

Шукали зниклого на Дунаї чоловіка і знищили артснаряд: як минула доба в одеських рятувальників. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
22 жовтня 2022 12:36

За добу, з 21 по 22 жовтня, в Одеському регіоні гасили 21 пожежу, вісім із яких спалахнули в нашому місті. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

В області продовжуються спалахи сухої рослинності. За останню добу рятувальники десять разів виїжджали на ліквідацію таких пожеж. Загальна площа рослинності, що постраждала від вогню, склала 6,21 гектара.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Протягом доби рятувальники один раз виїжджали на моніторинг та аеророзвідку. Станом на 08:35 у Дунайському біосферному заповіднику триває тління та задимлення плавнів. Почати ліквідацію пожежі неможливо через відсутність шляхів під'їзду, проте загрози поширення вогню у напрямку населених пунктів немає.

Двічі представники ДСНС надавали одеситам допомогу "102": вони відчинили двері квартир на вулицях Академіка Заболотного та Святослава Ріхтера. Також допомога вчора вдень знадобилася 81-річній мешканці Подільська, яка впала на підлогу і не могла самостійно підвестися.

21 жовтня о 18:16 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в місті Кілія, біля поромної переправи на річці Дунай, чоловік, анкетні дані якого встановлюються, пірнув у воду і зник. Прибувши на місце виклику, рятувальники разом із представниками поліції обстежили узбережжя. О 20:00 пошуки припинили. Виявити чоловіка не вдалося. Пошукові роботи заплановано водолазною групою на сьогодні. Від ДСНС на пошуки залучали одну одиницю техніки та п'ять рятувальників.

ОБНОВЛЕНО: Сьогодні, об 11:40, у місті Кілія Ізмаїльського району Одеської області, у річці Дунай, поблизу поромної переправи, водолази ДСНС виявили тіло чоловіка, який учора пірнув у воду і зник. У пошуках потепельника задіяли одну одиницю техніки, п'ять водолазів ДСНС та моторний човен "Прогрес-4".

  • Шукали зниклого на Дунаї чоловіка і знищили артснаряд: як минула доба в одеських рятувальників (оновлено) фото
  • Шукали зниклого на Дунаї чоловіка і знищили артснаряд: як минула доба в одеських рятувальників (оновлено) фото 1
  • Шукали зниклого на Дунаї чоловіка і знищили артснаряд: як минула доба в одеських рятувальників (оновлено) фото 2
  • Шукали зниклого на Дунаї чоловіка і знищили артснаряд: як минула доба в одеських рятувальників (оновлено) фото 3

Шукали зниклого на Дунаї чоловіка і знищили артснаряд: як минула доба в одеських рятувальників (оновлено) фото

Фото: facebook.com/DSNSODE

Також рятувальники один раз виїжджали на вилучення та знищення вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни. У Малиновському районі Одеси, на вулиці Шоста, вони ліквідували один артснаряд 85-міліметрового калібру.

Надзвичайних ситуацій протягом минулої доби не було.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах