Сигнали тривоги та більше десантних кораблів ворога: як минула ніч в Одесі та області сьогодні

Сигнали тривоги та більше десантних кораблів ворога: як минула ніч в Одесі та області сьогодні.

Сигнали тривоги та більше десантних кораблів ворога: як минула ніч в Одесі та області сьогодні. Фото: facebook.com/28brigade

Події
12 червня 2022 08:10

Ніч з 11 на 12 червня в Одесі та Одеській області пройшла під сигнали повітряної тривоги, проте без обстрілу. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на речника Одеської обласної військової адміністрації Сергія Братчука.

Наші сили оборони продовжують виконувати бойові завдання, постійно тренуються та вдосконалюють методику бойової підготовки вдень та вночі, щоб бути ще сильнішими та здатними відбити будь-яку атаку агресора.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: facebook.com/sergey.bratchuk

Як повідомили в Оперативному командуванні "Південь", корабельне угруповання ворожого флоту в Чорному морі збільшилося на два великі десантні кораблі. Таким чином зберігається загроза від 40 крилатих ракет та готовності до дій чотирьох десантних кораблів.

Відео: facebook.com/okPivden

Також військові нагадали, що вдень 11 червня в одному з сіл Одеської області під час купання в морі внаслідок вибуху невідомого предмета на очах своєї дружини, сина та товариша загинув 50-річний чоловік, який знехтував встановленими обмеженнями. Представник Оперативного командування "Південь" Владислав Назаров зазначив, що цей випадок є промовистим підтвердженням небезпеки купання та інших способів використання прибережних вод.

Силами оборони вжито заходів протидії, тому південні узбережжя сьогодні – не зони відпочинку, а лінія захисту від ворога, а отже, небезпечна зона. Крім того, в рамках забезпечення оборони, громадської безпеки та порядку, здійснення заходів правового режиму воєнного стану, заборонено вихід з об'єктів базування та від берега, використання та пересування маломірних плавальних засобів у Дністровському лимані та на вході до нього, на річках Дністер та Турунчук, а також в українській частині Кучурганського водосховища. Наближення на відстань до 100 метрів і прохід під мостами через Дністровський лиман і річку Дністер суворо заборонені.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах