Сигнали тривоги та переформатування ворога в море: як минула ніч в Одесі та області сьогодні

Сигнали тривоги та переформатування ворога в море: як минула ніч в Одесі та області сьогодні.

Сигнали тривоги та переформатування ворога в море: як минула ніч в Одесі та області сьогодні. Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Події
19 червня 2022 08:31

Ніч із 18 на 19 червня в Одесі та області пройшла під сигнали повітряної тривоги, але без обстрілу. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на речника Одеської обласної військової адміністрації Сергія Братчука.

Сили оборони продовжують виконувати бойові завдання та проводять заходи щодо бойової підготовки.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: facebook.com/sergey.bratchuk

Також Сергій Братчук привітав усіх медиків, які рятують життя нашим воїнам та цивільному населенню, із професійним святом – Днем медичного працівника.

Як повідомили в Оперативному командуванні "Південь", намагаючись мінімізувати втрати на морі, ворог переформатовує корабельне угруповання з акцентом на підводний флот. Зараз у готовності до ракетного удару 28 "Калібрів" на двох надводних ракетних кораблях та трьох підводних човнах. Також на виконанні бойових завдань – три великі десантні кораблі.

Відео: facebook.com/okPivden

Військові нагадали, що на Одещині продовжуються атаки фейками від Міноборони Росії та контрдиверсійні заходи проти колаборантів. Чергова одеська школа "перетворена" російськими пропагандистами на базу бойовиків. Ймовірно, йдеться про згадку у вчорашньому зведенні оборонного російського відомства одеської школи №113, що розташована на вулиці Чорноморського Козацтва. Згідно з пропагандистськими вкиданнями, на території цього навчального закладу українські бойовики обладнали опорний пункт, а у дворі розмістили озброєння та важку техніку.

Жителів регіону вкотре закликали не нехтувати заходами безпеки, прислухатися до сигналів повітряної тривоги, бути свідомими та відповідальними, ретельно перевіряти інформацію, довіряти лише достовірним джерелам, а також не піддаватися паніці та провокаціям.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах