Сигнали тривоги та перегрупування ворога в морі: як минула ніч в Одесі та Одеській області

Сигнали тривоги та перегрупування ворога в морі: як минула ніч в Одесі та Одеській області.

Сигнали тривоги та перегрупування ворога в морі: як минула ніч в Одесі та Одеській області. Фото: facebook.com/uvPivden

Події
13 червня 2022 07:56

Ніч з 12 на 13 червня в Одесі та Одеській області пройшла хоч і трохи напружено, під сигнали повітряної тривоги, але без обстрілу. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на речника Одеської обласної військової адміністрації Сергія Братчука.

Наші сили оборони продовжують виконувати поставлені завдання. Також у регіоні постійно триває контрдиверсійна операція, про позитивні результати якої повідомлять трохи згодом.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: facebook.com/sergey.bratchuk

Як повідомили в Оперативному командуванні "Південь", корабельне угруповання противника в Чорному морі знову зазнало кількісних змін, проте завдання та загрози ворога залишаються незмінними. Станом на ніч з 12 на 13 червня за північно-західною частиною Чорного моря стежили чотири ракетні кораблі, підводний човен і три великі десантні кораблі, а на борту ракетних носіїв знаходилися 36 споряджених у напрямку всієї України крилатих ракет типу "Калібр".

Відео: facebook.com/okPivden

Імовірність нанесення ракетних ударів, як і раніше, залишається високою. У зв'язку з цим одеситів вкотре закликають не нехтувати правилами та обмеженнями, встановленими задля збереження життів громадян, не наражати себе на небезпеку відвідуванням заборонених зон і територій, а також не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах