Сигнали тривоги та ракетоносії в Чорному морі: як минула ніч в Одесі та області сьогодні

Сигнали тривоги та ракетоносії у Чорному морі: як минула ніч в Одесі та області сьогодні.

Сигнали тривоги та ракетоносії у Чорному морі: як минула ніч в Одесі та області сьогодні. Фото: facebook.com/28brigade

Події
08 серпня 2022 07:55

Ніч із 7 на 8 серпня в Одесі та Одеській області пройшла під сигнали повітряної тривоги. Ворог продовжує намагатися атакувати нас із повітря, з території тимчасово окупованого Криму та тримає у Чорному морі кілька кораблів-ракетоносіїв із ракетами оперативного тактичного базування типу "Калібр". Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

"Під час війни немає навчальних тривог. Усі тривоги не навчальні. Не забувайте про те, що коли сили протиповітряної оборони знаходять у небі найменший літальний об'єкт, вони одразу про це повідомляють сигналом повітряної тривоги. Повідомляються всі чергові, які працюють цілодобово у всіх регіонах нашої держави, де ракета чи літак можуть летіти до зазначеної мети. Не ігноруйте, будь ласка, сигнали повітряної тривоги", – закликав представник ОВА громадян.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

Сили оборони продовжують виконувати бойові завдання, а також і вдень, і вночі проводять заходи з бойової підготовки.

Є успіхи і на Південному напрямку. Там ЗСУ знищили два ворожих опорних пункти та склад із боєприпасами.

За даними Оперативного командування "Південь", незважаючи на штормову погоду, у Чорному морі продовжують маневрувати близько десятка бойових кораблів ворожого флоту, серед них у бойовій готовності чотири носії ракет типу "Калібр" та один великий десантний корабель.

Відео: facebook.com/okPivden

Військові наголошують, що загроза ракетних ударів і обстрілів ворожими силами не тільки нікуди не зникла, а й може посилитися, і вкотре закликають громадян бути свідомими і пильними, не нехтувати власною безпекою і не наражати себе на невиправданий ризик.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах