"Сімейний бізнес": на Одещині викрили схему для "уклоністів"

"Сімейний бізнес": на Одещині викрили схему для "уклоністів".

"Сімейний бізнес": на Одещині викрили схему для "уклоністів". Фото: mvs.gov.ua

Події
04 сiчня 2023 16:49

Прикордонники Подільського загону Одеської області затримали 20-річного чоловіка з Кривого Рогу, який намагався незаконно перетнути українсько-молдавський кордон поза пунктами пропуску. До організації "переправи" причетні двоє місцевих мешканців, яких виявили неподалік затриманого. Про це повідомляє прес-служба МВС України.

З'ясувалося, що 49-річний батько та його 25-річний син розмістили оголошення в інтернеті про можливість допомогти особам призовного віку виїхати за кордон. Затриманий зв'язався з ними та отримав інструкції, як дістатися до прикордоння. Свої послуги батько із сином оцінили у 6000$США

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За виявлення ознак злочинів, передбачених статтею 332 ККУ "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України" та статті 336 ККУ "Ухилення від призову з мобілізації", прикордонники направили повідомлення до Нацполіції.

Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дев'яти років із позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років із конфіскацією майна.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах