Смертельна пожежа та отруєння чадним газом: як минула доба у одеських рятувальників

Смертельна пожежа та отруєння чадним газом: як минула доба в одеських рятувальників.

Смертельна пожежа та отруєння чадним газом: як минула доба в одеських рятувальників. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
06 лютого 2023 08:56

За добу, з 5 по 6 лютого, рятувальники гасили в Одеському регіоні 16 пожеж, вісім із яких сталося у нашому місті. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Так, 5 лютого о 22:59 надійшло повідомлення про пожежу у селі Лиманка Овідіопольського району. Після прибуття на місце виклику встановили, що палає домашнє майно на першому поверсі двоповерхового приватного житлового будинку. О 23:17 пожежу загасили на площі у два квадратні метри. Внаслідок пригоди постраждав чоловік 2000 року народження та юнак 2004 року народження, яких у тяжкому стані, з отруєнням продуктами горіння, госпіталізували до лікарні. Причина пожежі та збитки – встановлюються. Від ДСНС залучали дві одиниці пожежної техніки та дев'ять рятувальників.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

6 лютого о 01:49 надійшло повідомлення про пожежу у селі Холодна Балка Одеського району. Після прибуття на місце виклику встановили, що горить майно в споруді, що окремо стоїть. О 02:30 пожежу ліквідували на площі 10 квадратних метрів. На місці пожежі знайшли загиблого чоловіка 1961 року народження. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем загиблим. Від ДСНС залучали дві одиниці пожежної техніки та 11 рятувальників.

А в Одесі рятувальники допомагали поліції та місцевим жителям. На вулиці Рішельєвській відчинили двері квартири. На вулиці Маршала Говорова допомогли у транспортуванні жінки у колісному кріслі на третій поверх будинку. А на вулиці Академіка Корольова допомогли підняти з підлоги на ліжко жінку, яка впала і не могла самостійно підвестися.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах