Сьогодні ввечері і в найближчі дві доби на Одещині очікується погіршення погоди

Сьогодні ввечері і в найближчі дві доби на Одещині очікується погіршення погоди.

Сьогодні ввечері і в найближчі дві доби на Одещині очікується погіршення погоди. Фото: kh.depo.ua

Події
17 листопада 2022 19:47

Увечері 17 листопада та протягом 18–19 листопада на Одещині очікуються опади у вигляді снігу, налипання мокрого снігу і ожеледиця на дорогах (I рівень небезпеки, жовтий). Пориви вітру сягатимуть 7–12 метрів за секунду. Про це повідомили в Українському Гідрометцентрі.

Служба автомобільних доріг звертається до водіїв із проханням дотримуватися ПДР, під час руху по проїжджій частині дотримуватися безпечної дистанції і інтервалу, а за можливості утриматися від поїздок на далекі відстані.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Пішоходам рекомендують використовувати верхній одяг або головні убори зі світловідбиваючими елементами, переходити дорогу тільки на пішохідних переходах і світлофорах та бути при цьому максимально уважними, а також намагатися менше пересуватися вздовж автомобільних доріг.

Для отримання інформації про стан проїзду автошляхами і оперативне реагування на надзвичайні ситуації цілодобово працює єдиний контакт-центр: +38 067 40 06 080.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах