Стало відомо, що за вибух чули одесити під час повітряної тривоги

Стало відомо, що за вибух чули одесити під час повітряної тривоги.

Стало відомо, що за вибух чули одесити під час повітряної тривоги. Фото: t.me/xydessa

Події
04 жовтня 2022 13:08

Сьогодні, 4 жовтня, під час повітряної тривоги над Одесою збили ворожого безпілотника. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь".

Так, ворог намагався атакувати Одесу дроном-камікадзе типу Shahed-136. Силами протиповітряної оборони безпілотний літальний апарат знищили над морем.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

ЩО ВІДОМО ПРО ДРОН-КАМІКАДЗ SHAHED-136?

Shahed-136 – це бораж, що барражує, який важить 200 кілограм. Його розмах крил становить два з половиною метри. Достовірної інформації про характеристики БПЛА немає. Відомо, що його застосовували у Ємені у 2020 році. За даними Military Factory, всього було виготовлено близько 100 Shahed-136. Вага бойової частини невідома. Російські окупанти перейменували його на "Герань-2".

Раніше ми повідомляли, що ніч з 3 на 4 жовтня в Одесі та Одеській області пройшла під сигнали повітряної тривоги, але без обстрілів. У Чорному морі знаходяться п'ять ворожих ракетоносія. Загальний залп – 32 "калібри".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах