Супроводили до кордону і заборонили в'їзд: з Одеси видворили "кримінального авторитета" з РФ

Супроводили до кордону і заборонили в'їзд: з Одеси видворили "кримінального авторитета" з РФ.

Супроводили до кордону і заборонили в'їзд: з Одеси видворили "кримінального авторитета" з РФ. Facebook-сторінка Андрія Рубеля

Події
10 грудня 2022 18:18

9 грудня з Одеси видворили "кримінального авторитета" із РФ. Про це повідомив голова департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Андрій Рубель.

41-річний "кримінальний авторитет" із Росії був учасником злочинного угруповання, до складу якого входили вихідці з країн пострадянського простору. Дане угруповання "спеціалізувалося" на розбійних нападах і вимаганнях. В Одесі ватажок злочинної організації проживав тимчасово.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Завдяки сприянню правоохоронців так звані колеги фігуранта залишили територію України трохи раніше. А ось самого "кримінального авторитета" видворили за межі нашої держави 9 грудня. До кордону його супроводжували співробітники Департаменту стратегічних розслідувань. В'їзд на територію України йому заборонили на три роки.

Нагадаємо, кілька днів тому в Одесі затримали подружжя-російських шпигунів, які збирали розвіддані про місця можливої дислокації і переміщення підрозділів протиповітряної оборони ЗСУ на території регіону.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах