Терориста "ДНР" із позивним "Одеса" засудили до 14 років в'язниці

Терориста "ДНР" із позивним "Одеса" засудили до 14 років в'язниці.

Терориста "ДНР" із позивним "Одеса" засудили до 14 років в'язниці. Фото: od.gp.gov.ua

Події
18 жовтня 2022 17:26

До 14 років в'язниці засудили бойовика незаконних збройних формувань та уродженця Одеської області, який бере участь у бойових діях проти України. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Так, активний учасник руху "антимайдан" у лютому 2015 року з власної ініціативи приєднався до терористичної організації "ДНР". З того часу він майже вісім років перебуває у складі незаконного збройного формування під позивним "Одеса". З жовтня 2015 року до цього часу, як снайпер у складі батальйону спеціального призначення "Хан" у містечку Макіївка Донецької області так званої "народної міліції ДНР", бере участь у бойових діях проти українських військових підрозділів на території Донецької області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Приморський районний суд Одеси визнав бойовика винним у скоєнні злочину за частиною першою статті 258-3 (участь у терористичній групі чи терористичній організації) Кримінального кодексу України та призначив покарання у вигляді 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Початок терміну відбування покарання засудженому обчислюватимуть дати його затримання та реального виконання покарання.

Терориста Терориста

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах