То ясно, то похмуро: яка погода буде в Одесі в липні

То ясно, то похмуро: яка погода буде в Одесі в липні.

То ясно, то похмуро: яка погода буде в Одесі в липні. Фото: facebook.com/lolita.klochkova

Події
30 червня 2022 19:45

За прогнозами синоптиків, липень в Одесі буде теплим, проте майже кожного тижня (за винятком останнього тижня місяця) очікуються дощові дні. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прогнози синоптиків.

За даними порталу Gismeteo, середня денна температура повітря коливатиметься в районі 26-28 градусів, а вночі становитиме 20-21 градуси. При цьому будуть і прохолодніші ночі, коли температура повітря опуститься лише до 15–16 градусів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Прогноз погоди у Одесі на липень.Прогноз погоди у Одесі на липень. Скриншот: gismeteo.ua

За попередніми прогнозами синоптиків, у першій половині місяця дощі очікуються 4, 9, 10 та 12 липня. У решту днів буде ясно або злегка хмарно. У другій половині липня без опадів також не обійдеться. Так, якщо довіряти прогнозам, дощі пройдуть 19, 20, 21 та 24 липня. А ось останній тиждень другого місяця літа буде спекотним і сонячним.

Нагадаємо, 30 червня в Одесі внаслідок залпової зливи за півгодини випало 17 міліметрів опадів. Через негоду в місті затопило деякі вулиці та частково зупинилася робота транспорту. Так, через підтоплення рейок тимчасово не функціонували трамвайні маршрути №1, 3, 7, 12, 20, а також тролейбусні маршрути №9 та 10.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах