Трагедія у Дніпрі: у багатоповерхівці, куди потрапила російська ракета, була родина з Одеси

Трагедія у Дніпрі: у багатоповерхівці, куди потрапила російська ракета, була родина з Одеси.

Трагедія у Дніпрі: у багатоповерхівці, куди потрапила російська ракета, була родина з Одеси. Фото: instagram.com/arishik

Події
16 сiчня 2023 09:59

Серед постраждалих після ракетного удару в Дніпрі 14 січня є подружжя з Одеси – Андрій Осинський та Марина Фігурна. Вони приїхали до батьків, які мешкали в тому будинку, куди потрапила ракета. Про це розповіли друзі та близькі зниклих людей.

За її словами, у квартирі на момент "прильоту" перебували всі родичі, а це семеро людей. Один чоловік загинув, його дружина перебуває у реанімації. Ще п'ятьох, серед яких двоє одеситів, шукають. Вони вважаються зниклими безвісти.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Рятувально-пошукові роботи продовжуються.

Трагедія у Дніпрі: у багатоповерхівці, куди потрапила російська ракета, була родина з Одеси.Трагедія у Дніпрі: у багатоповерхівці, куди потрапила російська ракета, була родина з Одеси. Фото: instagram.com/arishik

Скріншот зі сторінки родички одеситів, що зникли безвісти.Скріншот зі сторінки родички одеситів, що зникли безвісти. Фото: Instagram/kwxqf

Нагадаємо, що у суботу на вулиці Набережна Перемоги у Дніпрі під час повітряної тривоги ворожа ракета потрапила до багатоквартирного будинку, де знаходилися люди. Внаслідок цього повністю зруйновано під'їзд, понад 200 дніпрян залишилися без житла.

За інформацією на сьогоднішній ранок відомо, що ворожа атака забрала життя 35 мешканців будинку. Серед них двоє дітей. Врятувати з-під руїн вдалося 39 людей. Поранення отримали 75 осіб, серед яких 14 – діти. Доля ще 35 мешканців будинку невідома.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах