У боях на Донецькому напрямку загинули три воїни з Одеської області

У боях на Донецькому напрямку загинули три воїни з Одеської області.

У боях на Донецькому напрямку загинули три воїни з Одеської області. Фото: censor.net

Події
14 сiчня 2023 18:15

На російсько-українській війні загинули три воїни з Одеської області: мешканець села Кам'янка Сергій Хмелевський, мешканець села Кошари Денис Романенко та житель села Петрівка Олександр Чмільов.

Як повідомили у пресслужбі Роздільнянської міської територіальної громади, 30-річний Сергій Хмелевський загинув під час виконання бойового завдання поблизу міста Бахмут Донецької області. Прощання з воїном відбулося сьогодні. О 08:30 труну з тілом загиблого Героя зустріли на в'їзді до міста Роздільна, після чого процесія пройшла до села Кам'янка, де воїна відспівали та поховали.

Загиблий Сергій Хмелевський.Загиблий Сергій Хмелевський. Фото: facebook.com/RozdilnyanskaHromada

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Також у боях за Бахмут загинув, виконуючи бойове завдання, військовослужбовець Денис Романенко. Церемонія прощання з бійцем розпочнеться завтра, 15 січня, о 10:30. Похоронна процесія пройде від в'їзду до міста Роздільна до села Кошари, де о 12:00 відбудеться відспівування Героя.

Загиблий Денис Романенко.Загиблий Денис Романенко. Фото: facebook.com/RozdilnyanskaHromada

Про загибель 38-річного Олександра Чмільова повідомили у пресслужбі Березівської міської ради. Загиблий воїн був матросом і старшим телефоністом взводу зв'язку батальйону морської піхоти. Життя Героя обірвалось 5 січня поблизу населеного пункту Мар'їнка Донецької області. Прощання з бійцем відбулося у місті Березівка сьогодні.

Загиблий Олександр Чмільов.Загиблий Олександр Чмільов. Фото: facebook.com/berezivskamiskarada

Нагадаємо, на фронті загинув захисник з Одеси Юрій Цимбал, який добровільно вступив до лав ЗСУ у перші місяці повномасштабної війни. У мирний час Юрій Цимбал управляв готелем Ribas Karpaty.

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за Україну!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах