У боях за Донецьку область загинув захисник з Одеської області

У боях за Донецьку область загинув захисник із Одеської області.

У боях за Донецьку область загинув захисник із Одеської області. Фото: facebook.com/ovkChe

Події
01 серпня 2022 21:10

31 липня під час виконання бойового завдання у зоні проведення операції об'єднаних сил у Донецькій області загинув захисник із селища Красносілка Одеської області Сергій Миколайович Рабош. Йому було лише 36 років. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на пресслужбу Красносільської громади.

Прощання із Захисником відбудеться 2 серпня о 12.00 біля будинку за адресою село Красносілка, вулиця Садова, 56. Збір об 11.40 біля двору. Щоб гідно проводити воїна, бажано мати при собі Державний Прапор України.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вічна пам'ять Герою України!

У боях за Донецьку область загинув захисник із Одеської області.У боях за Донецьку область загинув захисник із Одеської області. Фото: facebook.com/krasnosilskasr


27 липня у тяжких боях за незалежність України в Миколаївській області загинув захисник із селища міського типу Тарутине Одеської області Василь Оприш.

Також Одеська область втратила випускника історичного факультету Ізмаїльського державного гуманітарного університету Олександра Коваленка з міста Татарбунари, яке загинула на російсько-українській війні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах