У боях за Миколаївську область загинув захисник з Одеської області

У боях за Миколаївську область загинув захисник з Одеської області.

У боях за Миколаївську область загинув захисник з Одеської області. Фото: Facebook-сторінка Болградської районної держадміністрації

Події
31 липня 2022 16:11

27 липня у важких боях за незалежність України в Миколаївській області загинув захисник із селища міського типу Тарутине Одеської області Василь Оприш. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на "Bessarabia. UA".

Після початку повномасштабного вторгнення 37-річний Василь вирушив на фронт, щоб боронити рідну землю від російських загарбників. Службу він проходив на посаді старшого водія стрілецького відділення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Смертельне поранення захисник отримав поблизу села Степова Долина. У пресслужбі Болградської районної держадміністрації зазначили, що в особі Василя Оприша Одеська область та Україна знову втратили свого вірного сина, який героїчно бився з підлим ворогом.

Раніше Vgorode повідомляв про те, що під Бахмутом Донецької області 27 липня загинув 35-річний Олександр Коваленко з міста Татарбунари. Загиблий захисник був випускником історичного факультету Ізмаїльського державного гуманітарного університету. У нього залишилися дружина та шестирічний син.

Також ми писали про те, що під час виконання бойового завдання у зоні проведення воєнних дій під Миколаєвом 15 липня загинув 23-річний матрос окремого батальйону морської піхоти Валентин Половенко із міста Татарбунари. Валентина та його двох братів виховали бабуся та тітка. Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну і сам Валентин, і його брати добровільно вступили до лав Збройних Сил України.

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за Україну!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах