У деяких готелях Одеси заробив шерінг: що це таке

У деяких готелях Одеси заробив шерінг: що це таке?

У деяких готелях Одеси заробив шерінг: що це таке?

Події
16 вересня 2022 10:01

У двох одеських готелях отримав електронний сервіс "Дія.QR" для шерингу документів. Про це повідомили у пресслужбі Одеської обласної державної адміністрації.

На даний момент ця послуга працює в "Бристолі" та Лондонській", найближчим часом до неї планують підключити всі готелі Одеси, а до кінця року і в області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Для роботи "Дія.QR" готелі створюють власний QR-код та розміщують його на рецепції. Завдяки цьому сервісу готелю одержують копії цифрових документів гостя, підписані його особистим електронним підписом. Вони передаються у форматі PDF-файлів і автоматично заповнюють поля у системі готелю під час реєстрації гостя.

Через повномасштабне вторгнення Росії опинився під забороною, натомість Одеса стала тимчасовим притулком для кількох десятків тисяч переселенців із гарячих точок України. На новому місці не завжди вдається одразу ж зорієнтуватися та підшукати відповідне місце для проживання та ночівлі на перший час.

Vgorode дізнався, в яких хостелах можна з комфортом провести кілька днів і при цьому не витратити нечувану суму грошей.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах