У двох позбавлених громадянства нардепів, пов'язаних із Одесою, забрали мандат

У двох позбавлених громадянства нардепів, пов'язаних із Одесою, забрали мандат.

У двох позбавлених громадянства нардепів, пов'язаних із Одесою, забрали мандат. Фото: volnorez.com.ua

Події
03 листопада 2022 15:13

У позбавлених громадянства нардепів, пов'язаних із Одесою, забрали депутатський мандат. Інформація про це з'явилася на сайті президента – Ігоря Васильковського та Вадима Рабіновича.

Так, депутати Верховної Ради України проголосували за позбавлення депутатських повноважень Ігоря Васильковського ("Слуга народу") та Вадима Рабіновича (раніше ОПЗЖ). За постанову про дострокове припинення повноважень народного депутата Ігоря Васильковського віддали свої голоси 292 народні обранці. За Вадима Рабиновича – 304 члени парламенту. Обидва народні депутати пов'язані з Одеською областю.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, Ігор Васильковський народився в Одесі та обраний до парламенту як один із представників у Верховній Раді інтересів виборців Одеської області.

У липні 2022 року народний депутат України від партії "Батьківщина" Сергій Власенко оприлюднив документ під назвою "Указ президента про позбавлення громадянства", в якому, серед інших, було ім'я Ігоря Васильковського.

Вадим Рабинович балотувався та був обраний депутатом Одеської обласної ради у 2020 році, проте вирішив залишитись народним депутатом. Рабинович із початку війни живе в Ізраїлі і також позбавлений громадянства.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах