У курортному селищі Одеської області горів санаторій

У курортному селищі Одещини горів санаторій.

У курортному селищі Одещини горів санаторій. Фото умовне: t.me/V_Zelenskiy_official

Події
10 сiчня 2023 12:34

У понеділок, 9 січня, у селі Сергіївка Білгород-Дністровського району Одеської області сталася пожежа. Про це повідомляє пресслужба ДСНС на Одещині.

Так, інцидент стався у провулку Шаболатському о 08:45.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Після прибуття пожежного відділення встановили, що пожежа сталася через пластикові труби в підвальному приміщенні триповерхової будівлі санаторію "Сперанця", що не діє. Вони спалахнули. О 08:55 пожежу локалізували та 09:08 загасили. Загиблих та постраждалих немає.

Причиною пожежі став аварійний режим роботи електромережі у підвальному приміщенні. Збитки встановлюються. Від ДСНС залучали чотири одиниці техніки та 13 пожежників.

Усього за добу на Одещині сталося 16 пожеж, з яких п'ять в Одесі. З резонансних пожеж одна трапилася 9 січня у Подільському районі, Кодимській територіальній громаді, селі Серби, на вулиці Героїв Небесної Сотні. Там горіло домашнє майно та меблі на площі трьох квадратних метрів. На пожежі врятували чоловіка 1962 року народження, він із отруєнням потрапив до лікарні. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем під час куріння постраждалим.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах