У Малиновському районі Одеси під колесами BMW загинув пішохід

У Малиновському районі Одеси під колесами BMW загинув пішохід

У Малиновському районі Одеси під колесами BMW загинув пішохід Фото: od.npu.gov.ua

Події
15 лютого 2023 22:32

Сьогодні, 15 лютого, близько 19:00, на вулиці Іцхака Рабіна в Одесі сталася смертельна ДТП. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

За попередньою інформацією, 24-річний одесит, який був за кермом легкового автомобіля BMW, скоїв наїзд на 63-річного пішохода, коли той переходив проїжджу частину дороги у невстановленому місці. Від отриманих травм потерпілий помер.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Водія перевірили на стан алкогольного сп'яніння – на момент аварії він був тверезий.

У Малиновському районі Одеси під колесами BMW загинув пішохідУ Малиновському районі Одеси під колесами BMW загинув пішохід Фото: od.npu.gov.ua

Повні обставини пригоди з’ясовує слідчо-оперативна група з розслідування ДТП Слідчого управління ГУНП в Одеській області. Також вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження") Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, в Одеській області судитимуть правоохоронця, який узяв хабар у чоловіка, син якого в жовтні минулого року вчинив смертельну ДТП.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах