У порту Одеської області заборонили годувати бездомних тварин

У порту Одеської області заборонили годувати бездомних тварин.

У порту Одеської області заборонили годувати бездомних тварин. Фото ілюстративне: gurt.org.ua

Події
21 грудня 2022 20:14

У Білгород-Дністровському порту Одеської області заборонили годувати безпритульних тварин. Про це повідомили у пресслужбі громадської організації "Закон Природи".

Рішення про заборону годування хвостатих безпритульних ухвалили для запобігання нещасним випадкам, які можуть виникнути від контактів з безпритульними тваринами.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Зоозахисники зазначили, що через таке розпорядження 40 собак, серед яких є тварини з бірками і цуценята, можуть узимку померти від голоду. Крім того, керівництво порту залишило чотирилапих без житла, оскільки будки, які люди закупили для собак власним коштом, розгромили.

У Білгород-Дністровському порту Одеської області заборонили годувати безпритульних тварин.У Білгород-Дністровському порту Одеської області заборонили годувати безпритульних тварин. Фото: facebook.com/ZakonPrirodu

"Поки хлопці в окопах ховають собак і котів від обстрілів, рятують контужених хижих птахів та лисиць, двуногі тилові щури забороняють годувати тварин на території порту", – йдеться у повідомленні.

Раніше Vgorode розповідав про те, що в одеській клініці прооперували вівчарку на прізвисько Чек, яку в жовтні вивезли з Херсонського напрямку бійці ЗСУ. Пес отримав осколкові поранення внаслідок ворожого обстрілу. Для того, щоб врятувати йому життя, знадобилася донорська кров інших собак.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах