У центрі Одеси балкон будинку-пам'ятника архітектури впав прямо на дах кафе

У центрі Одеси балкон будинку-пам'ятника архітектури впав прямо на дах кафе: на ньому стояла жінка.

У центрі Одеси балкон будинку-пам'ятника архітектури впав прямо на дах кафе: на ньому стояла жінка. Фото: usionline.com

Події
30 серпня 2022 15:08

Сьогодні, 30 серпня, у центрі Одеси на вулиці Катерининській, 6 на дах кафе обрушився балкон будинку-пам'ятника архітектури. Про це повідомляє " УСІ ".

Так, з другого поверху обвалився балкон. У момент падіння стояла жінка. На щастя, ніхто не постраждав – конструкція впала на дах розташованого під низом кафе. Як вдалося з'ясувати, балкон відноситься до приватизованої квартири і під час НП на ньому була власниця житла. У цій ситуації ремонт – це зона відповідальності власника нерухомості.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На місці працюють працівники ЖКС. Вони намагаються допомогти одеситці зняти конструкцію з даху кафе. Але балкон досить великий і важкий, тому для такої операції потрібен кран, ймовірно, він підійде пізніше.

Зазначимо, будинок №6 на Катерининській є пам'яткою архітектури та містобудування місцевого значення, відомий як житловий будинок Посохова, збудований за проектом архітектора Черкунова у 1851 році.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах