Уночі ворог атакував Одещину п'ятьма ракетами "Калібр" (оновлено)

Уночі ворог атакував Одещину п'ятьма ракетами "Калібр".

Уночі ворог атакував Одещину п'ятьма ракетами "Калібр". Фото ілюстративне: censor.net

Події
21 серпня 2022 08:44

Уночі з 20 на 21 серпня ворог наніс черговий ракетний удар по Одеській області. Про це повідомили у пресслужбі Оперативного командування "Південь".

З акваторії Чорного моря російська армія випустила п'ять ракет типу "Калібр". Дві крилаті ракети близько 03:00 знищив над морем зенітний ракетний підрозділ повітряного командування "Південь".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Решта ракет поцілила в одне з сільськогосподарських підприємств Одеського району. Є влучання в зерносховище, без подальшого горіння. Постраждалих немає.

ОНОВЛЕНО: За даними Одеської районної державної адміністрації, внаслідок удару знищено склади з пшеницею, зібраною цьогоріч. Жертв, на щастя, немає. У прилеглих багатоквартирних будинках пошкоджено стелі, вікна та дахи.

Речник Одеської ОВА Сергій Братчук наголосив, що сили оборони виконують заходи з бойової підготовки вдень та вночі. Вони тренуються для того, щоб краще знищувати ворога, тому коли в небі наша українська бойова авіація, потрібно не тривожитися, а радіти.

Відео: facebook.com/sergey.bratchuk

На південному напрямку наша авіація завдала п'ять ударів по скупченню живої сили, озброєнню та техніці ворога, а наші ракетно-артилерійські підрозділи виконали понад 230 вогневих завдань, внаслідок яких знищили командний пункт 247-го десантно-штурмового полку сьомої десантно-штурмової дивізії, а також склад ворожих боєприпасів у Чорнобаївці та Старицях. Ворог втратив 75 окупантів, корпусну самохідну гармату "Гіацинт-С", два танки Т-72 та шість одиниць броньованої техніки. Остаточні втрати противника дорозвідуються.

Відео: facebook.com/okPivden

Корабельне угруповання ворожого флоту після шторму у Чорному морі збільшилося до 15 одиниць, які продовжують маневрувати в ракетно-безпечних районах моря. У бойовій готовності два надводні і один підводний ракетоносій із сумарним залпом 20 ракет типу "Калібр", а також два ВДК.

"Актуальність загроз ракетного та артилерійського обстрілу незмінна, а це означає, що нашу незламність ще випробовуватимуть на міцність. Не наражайте себе на небезпеку, дотримуйтесь порад і вимог військового командування. Це все для збереження ваших життів і цінностей", – закликав громадян полковник Оперативне командування "Південь" Владислав Назаров.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах