В Ізмаїльському прикордонному загоні служить бізнесмен з Арабських Еміратів

В Ізмаїльському прикордонному загоні служить бізнесмен із Арабських Еміратів.

В Ізмаїльському прикордонному загоні служить бізнесмен із Арабських Еміратів. Фото: dpsu.gov.ua

Події
15 серпня 2022 11:43

Бізнесмен з Арабських Еміратів Юрій став українським прикордонником в Ізмаїльському загоні Одеської області. Тепер він служить із позивним "Шейхом". Про це повідомили у Держприкордонслужбі України.

Юрій народився у Хмельницькій області. Коли Росія напала на Україну, він залишив свою логістичну фірму в одній із арабських країн та повернувся на Батьківщину. Тут у чоловіка вже була військова кар'єра офіцера, тому зараз боєць не лише захищає кордони, а й навчає та тренує побратимів, які незабаром вирушать на фронт.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На Близькому Сході Юрій також був членом волонтерської організації "Українці в Еміратах", яка займається реабілітацією поранених бійців. Лікування там проходили військовослужбовці із Миколаївської, Житомирської, Львівської бригад, підрозділи "Альфа" СБУ та ГУР.

"Пам'ятаю, як привезли лейтенанта з відірваною рукою, який врятував екіпаж свого БТРа, викинувши ворожу гранату через люк. А ще – пораненого сержанта з Миколаївської бригади з позивним "Апостол", він брав участь у рейді зі звільнення міст Донбасу. що якщо я вирішу мобілізуватися, то військові, мабуть, дадуть мені позивний Шейх, – згадує Юрій.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах