В Одесі через посаду блогера прийшли перевіряти благодійну акцію на ЗСУ

В Одесі через посаду блогера прийшли перевіряти благодійну акцію на ЗСУ.

В Одесі через посаду блогера прийшли перевіряти благодійну акцію на ЗСУ. Фото: cкріншот відео зі сторінки t.me/dombronews

Події
15 червня 2022 09:09

В Одесі через пост поета та блогера Стаса Домбровського поліція перевірила заклад, який влаштовував благодійний захід для допомоги українській армії. Там шукали наркотики, та не знайшли. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на сторінку Домбровського.

Інцидент стався 11 червня. У паблику Домбровського в Telegram опублікували відео з клубу на вулиці Канатній, де проводили благодійний захід, з підписом: "Поки в країні йде війна, в Одесі наркоманський клуб знайшов, як продовжувати працювати. "ЦЕХ" на вул. Канатній влаштовує нарковечірки та розповідають, тих, хто допомагає ЗСУ, добре б, якби силові структури їх перевірили".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації



Але після Домбровський записав відеозвернення, в якому повідомив, що автор посту в його телеграм-каналі – інша людина, якій не може додзвонитися. Також одесит заявив, що зараз перевіряє інформацію.

"На цьому етапі, наскільки я знаю, жодних наркотиків не було знайдено там. І насправді хлопці допомагали ЗСУ. Мені просто соромно. Але винні будуть покарані, за це відповідаю", – заявив він.

Представники Sekta Promo Group стверджують, що у програмі заходу була виставка художників у музичному супроводі та фудкорті. Вони зібрали 76 тисяч гривень на покупку тепловізора для військових та розвиток локації. Поліція та тероборона приїхали вже після закінчення концерту. Вони стали запитувати відвідувачів про наркотики. Власників клубу викликали у відділок.

Зазначимо, що претензій до Домбровського закладу не має. При цьому вони мають намір писати листа до Міністерства культури та інформаційної політики, а також представникам вищого ешелону влади, щоб довести справу до кінця.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Sekta (@sekta.music)

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах