В Одесі чиновник "відмив" на ремонті школи два мільйони

В Одесі чиновник "відмив" на ремонті школи два мільйони.

В Одесі чиновник "відмив" на ремонті школи два мільйони. Фото: od.gp.gov.ua

Події
21 червня 2022 12:49

В Одесі вручили підозру чиновнику, який привласнив два мільйони гривень, які виділили на ремонт школи у Суворовському районі. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу Нацполіції.

За даними досудового слідства, службовець Управління капітального будівництва Одеської міськради під час ремонту школи брав участь у схемі розпилу бюджетних коштів. Підрядник під час ремонту фасаду та покрівлі навчального закладу вніс до актів приймання виконаних будівельних робіт недостовірні відомості про обсяги та вартість фактично виконаного. А чиновник допустив прийом сфальшованих документів, не перевіривши їх.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Учаснику схеми оголосили про підозру в частині другій статті 367 (Службова недбалість) Кримінального кодексу України. Їм загрожує від двох до п'яти років в'язниці з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Раніше вручили підозру і директору фірми, яка займалася ремонтними роботами.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах