В Одесі чоловік ударив ножем знайомого, а в області дівчину поранили з пістолета

В Одесі чоловік ударив ножем знайомого, а в області дівчину поранили з пістолета.

В Одесі чоловік ударив ножем знайомого, а в області дівчину поранили з пістолета. Фото: od.npu.gov.ua

Події
31 травня 2022 20:11

Одеські правоохоронці затримали одесита, який поранив ножем знайомого. Також поліцейського заарештували мешканця Нерубайської сільської територіальної громади, який поранив із травматичної зброї дівчину, яка мешкає по сусідству.

Так, у багатоповерхівці на вулиці Генерала Бочарова п'яний одесит накинувся з ножем на залицяльника своєї матері.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: od.npu.gov.ua

Потерпілий привів додому нетверезу матір зловмисника., який раніше вже мав судимість за пограбування, заподіяння тяжких тілесних ушкоджень та незаконне поводження зі зброєю. У результаті обвинувачений накинувся на чоловіка з ножем і завдав йому удару в грудну клітку.

На Таїрова чоловік напав на знайомого з ножем.На Таїрова чоловік напав на знайомого з ножем. Фото: od.npu.gov.ua

Від злочинця поранений урятувався втечею. Надворі він звернувся по допомогу до перехожої. На даний момент чоловік знаходиться в лікарні з проникаючою колото-різаною раною грудної клітки.

Заперечувати свою причетність до злочину зловмисник не став. Свій напад він пояснив тим, що недолюблює знайомого. З місця події правоохоронці вилучили та направили на експертизу ніж. За скоєне фігуранту загрожує від п'яти до восьми років ув'язнення.

На Таїрова чоловік напав на знайомого з ножем.На Таїрова чоловік напав на знайомого з ножем. Фото: od.npu.gov.ua

Ще один злочин стався у Нерубайській сільській територіальній громаді. Там мати поскаржилася своєму колишньому співмешканцю, що дочка ображає її та бабусю. Екс-залицяльник, який проживав по сусідству із сім'єю потерпілої, вирішив провести зі своєю колишньою падчеркою "виховну бесіду", яка зі словесної суперечки швидко переросла в бійку. Опинившись на підлозі, чоловік похилого віку дістав з кишені пістолет і двічі вистрілив у бік дівчини.

Стрілянину почули сусіди сімейства. Вони викликали на місце події правоохоронців. Внаслідок перестрілки одна з куль потрапила в ціль. Постраждалу госпіталізували з непроникаючим пораненням грудної клітки. За умисне завдання легких тілесних ушкоджень обвинуваченому загрожує покарання у вигляді штрафу до 50 неоподатковуваних мінімумів громадян, громадських робіт на строк до 200 годин або до року виправних робіт.

Раніше ми розповідали про те, що мешканець Одещини задушив свого приятеля USB-шнуром. Свої дії злочинець пояснив тим, що товариш, котрий разом із ним орендував будинок, неналежним чином вів спільний побут.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах