В Одесі горів приватний житловий будинок: загинуло двоє людей

В Одесі горів приватний житловий будинок: загинуло двоє людей.

В Одесі горів приватний житловий будинок: загинуло двоє людей. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
05 лютого 2023 11:56

Увечері 4 лютого на вулиці Обривиста у Суворовському районі Одеси сталася смертельна пожежа. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Повідомлення про пожежу надійшло до Служби порятунку о 20:24. Прибувши на місце виклику, рятувальники встановили, що в одноповерховому житловому будинку спалахнули дах та домашнє майно. О 21:06 пожежу локалізували, а о 21:15 – повністю ліквідували на площі 50 квадратних метрів. На місці пожежі виявили двоє загиблих. Від ДСНС для боротьби з полум'ям залучалися чотири одиниці пожежної техніки і 12 рятувальників. Наразі встановлюються причина пожежі та особисті дані загиблих.

  • В Одесі горів приватний житловий будинок: загинуло двоє людей фото
  • В Одесі горів приватний житловий будинок: загинуло двоє людей фото 1
  • В Одесі горів приватний житловий будинок: загинуло двоє людей фото 2
  • В Одесі горів приватний житловий будинок: загинуло двоє людей фото 3
  • В Одесі горів приватний житловий будинок: загинуло двоє людей фото 4
  • В Одесі горів приватний житловий будинок: загинуло двоє людей фото 5
  • В Одесі горів приватний житловий будинок: загинуло двоє людей фото 6

В Одесі горів приватний житловий будинок: загинуло двоє людей фото

Фото: facebook.com/DSNSODE

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Загалом за добу рятувальники гасили в Одеському регіоні 21 пожежу, 14 з яких спалахнули в нашому місті.

Вранці 4 лютого, о 07:36, рятувальникам повідомили про спалах складів на вулиці Просьолочна в Малиновському районі Одеси. О 08:13 пожежу локалізували, а о 08:26 – повністю загасили на площі 30 квадратних метрів. На щастя, обійшлося без загиблих та постраждалих. Від ДСНС у гасінні вогню брали участь вісім одиниць пожежної техніки і 33 рятувальники, а від Комунального закладу Центру безпеки громадян Авангард – одна одиниця пожежної техніки та три особи особового складу. Причина пожежі і збитки встановлюються.

Ще дві пожежі сталися вночі 4 лютого у фастфуд-кафе Суворовського району Одеси. Так, о 03:21 Службу порятунку повідомили про пожежу на вулиці Академіка Заболотного: там спалахнула обшивка перекриття фастфуд-кафе. О 03:40 займання на площі два квадратні метри повністю загасили. Внаслідок пожежі ніхто не загинув і не постраждав. Від ДСНС на гасіння полум'я виїжджали дві одиниці пожежної техніки і дев'ять рятувальників. На даний момент встановлюються причина пожежі та завдані збитки. Також горіло фастфуд-кафе на проспекті Добровольського. Повідомлення про пожежу надійшло до Служби порятунку о 04:37, а о 04:54 спалах на площі 30 квадратних метрів уже ліквідували. Обійшлося без загиблих та постраждалих. Від ДСНС для гасіння пожежі задіяли дві одиниці пожежної техніки і дев'ять рятувальників. Причина пожежі та збитки встановлюються.

Протягом доби рятувальники двічі надавали допомогу населенню. У Білгороді-Дністровському, на вулиці Перемоги, вони допомогли транспортувати хворого чоловіка у карету швидкої допомоги, а на проспекті Небесної Сотні у Київському районі Одеси підняли з підлоги на ліжко жінку.

Також представники ДСНС один раз виїжджали на вилучення та знищення вибухонебезпечних предметів. За межами села Новоселівка Березівського району вони ліквідували три артснаряди 152-міліметрового калібру.

Надзвичайних ситуацій протягом минулої доби в нашому регіоні не було. На ліквідацію наслідків вибухів та обстрілів підрозділи ДСНС не залучалися.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах